További termékeink
Termék kategóriák
LAVIGO-AGRO KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

Hecht 2030 autó akkumulátortöltő

1 A, rövidzárlat és polaritásvédelem
Egységár (darab):
Bruttó: 5.990 Ft
Nettó: 4.717 Ft
Cikkszám:
HECHT2030
Márka:
Hecht

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht autó akkumulátortöltők

Leírás

Kimeneti feszültség / áram: 6 V; 12 V / 1 A
Teljesítmény: 230 V / 50 Hz, 20 W
Akkumulátor kapacitás: 2 - 30 Ah
5 töltési lépés.
A bemeneti és kimeneti vezeték hossza: 1,5 m
Rövidzárlat és polaritásvédelem.
 
A HECHT 2030 töltő teljesen automatikus töltő vezetékes (Pb, LEAD-ACID), zselés és AGM akkumulátorok töltéséhez 6 vagy 12 V feszültséggel, 2 - 30 Ah kapacitással, azaz a legtöbb akkumulátorhoz megfelelő (pl. autók és motorkerékpárok). A csatlakoztatás után automatikusan felismeri az akkumulátor típusát, és kiválasztja a megfelelő feszültséget és a legmegfelelőbb töltési módot. Mindegy, hogy egy 6 V-os motorkerékpár akkumulátort vagy egy nagy 12 V-os akkumulátort akar vele tölteni, csak a töltőt kell az akkumulátor érintkezőire csatlakoztatni, a kezelőnek csak a helyes polaritás betartására lesz gondja csatlakozáskor. Miután az akkumulátor teljesen feltöltődött, automatikusan átvált az úgynevezett karbantartási üzemmódba, amelyben csak az akkumulátor állapotát ellenőrzi, és folyamatosan teljesen feltöltve tartja. A töltés előrehaladását és az akkumulátor állapotát a visszajelző lámpák jelzik. A töltő néhány akkumulátorhibát is képes észlelni, mint például rövidzárlat, alacsony vagy magas feszültség, stb. A töltés során összesen 5 töltési lépés megy végbe.

A töltő 1,5 m-es kábelekkel van felszerelve, rövidzárlat és polaritásváltás elleni védelemmel rendelkezik.

A töltő normál 230 V / 50 Hz hálózatról működik. Ha tartósan egy helyen szeretné használni a töltőt, akkor például falra rögzíthető lyukakkal is ellátták, hogy ne foglaljon feleslegesen helyet az asztalon.

A töltő csak a fent említett típusú akkumulátorok töltésére szolgál.
(NiCd, Ni-Fe, Li-ion, stb. nem tölthető!)
A kép csak illusztráció!
Felhasználó
lavigoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.75 Ft
Termékajánló