További termékeink
Termék kategóriák
LAVIGO-AGRO KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

Gardena AquaCount vízmennyiségmérő

Egységár (darab):
Bruttó: 11.025 Ft
Nettó: 8.681 Ft
Cikkszám:
18350-20 W
Márka:
Gardena

Leírás

Egy gomb minden funkcióhoz
A vízmennyiségmérő mind a 4 funkciója egyetlen gombbal működtethető. Az 1. és 2. funkció a teljes vízfogyasztást mutatja, pl. naponta és szezononként. A 3. funkció megmutatja a pontos vízfogyasztást öntözésenként, a 4. funkció pedig betekintést nyújt a percenkénti átfolyási sebességbe literben vagy gallonban. A forgatható kijelző bármilyen helyzetben kényelmesen leolvasható.
 
Szerszámmentes telepítés
Az AquaCount Vízmennyiségmérő a mellékelt elemmel (gombelemmel) azonnal használatra kész és könnyen tisztítható. Alkalmas minden kerti öntözőberendezéshez (kivéve a csepegtető öntözőt).
 
Sokoldalú és kényelmes használat
Az AquaCount Vízmennyiségmérő csatlakoztatható a vízcsaphoz vagy közvetlenül a tömlő végére, és vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető. A forgatható kijelző bármilyen helyzetben kényelmesen leolvasható.
 
 
Prémium minőség
A vízmérő különösen jó minőségű. Robusztus, fagy- és UV-álló.

A GARDENA AquaCount vízmennyiség mérője nagy segítség a kert öntözésénél, mind a saját vízfogyasztás méréséhez, mind a fenntartható vízmegtakarításhoz. A mellékelt elemmel a vízmennyiség mérő azonnal használatra kész. Vízszintes vagy függőleges helyzetben, a csaphoz vagy közvetlenül a tömlő végéhez csatlakoztatható. A nagyméretű, forgatható kijelző bármely helyzetben könnyen leolvasható, 4 funkciója hasznos információkkal szolgál a vízgazdálkodással kapcsolatban. Az 1. és 2. funkcióval a teljes vízfogyasztás, pl. napi ésszezononkénti felbontásban, külön-külön is megjeleníthető. A 3. funkció megmutatja a pontos vízfogyasztást öntözésenként, a 4. funkció pedig betekintést nyújt az átfolyási sebességbe literben vagy gallonban, percenként. Az AquaCount vízmennyiség mérő könnyen tisztítható, UV- és fagyálló. Olyan tartós, hogy egész évben használható a kertben. Ezt a minőségi terméket a GARDENA 5 éves gyártói szavatossággal támogatja. AquaCount: Kertöntözés kimért gondossággal.
A képek csak illusztrációk!
Felhasználó
lavigoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló