További termékeink
Termék kategóriák
LAVIGO-AGRO KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

Fiskars EasyAction™ ultraéles cérnavágó olló

Leírás

  • Az ultraéles cérnavágó olló borotvaéles, prémium minőségű, rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik a tiszta vágás érdekében, hegyes végével pedig még a szűk helyeken is pontosan vághat.
  • A rugós kialakítás megkönnyíti a vágást, míg a Softgrip® borítással kényelmesebb és jobb a használata.
  • A beépített pengevédő meghosszabbítható, amikor nincs használatban, a biztonságos tárolás és utaztatás érdekében.
  • Ideális szövet, cérna, szalag, fonal és egyebek pontos vágásához.
A sokoldalú ultraéles cérnavágó ollóval könnyen vághat szövetet és tisztázhatja a végeket. A borotvaéles, prémium minőségű rozsdamentes acél pengék tisztán vágják el a szövetet, fonalat, szalagot, selymet és minden mást, még a szűk helyeken történő vágáskor is. A beépített pengevédő meghosszabbítható a biztonság növelése érdekében, amikor éppen nem használja vágásra, tárolás és utazás közben. Ráadásul a rugós kivitelű, Softgrip® részekkel kényelmessé és könnyűvé válik a vágás.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: olló, cérnavágó olló
Felhasználó
lavigoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.93 Ft
Termékajánló