További termékeink
Termék kategóriák
LAVIGO-AGRO KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

Fiskars SP220 Solid™ fűszernövény vágó olló

A termék az alábbi kategóriákban található:

Fiskars metszőollók, kerti ollók

Leírás

  • A Fiskars Fűszernövényvágó olló gyors, pontos, tisztítható kialakítású, ideális fűszernövények, virágok, kerti gyümölcsök és zöldségek betakarításához és előkészítéséhez
  • A teljesen edzett, precíziós csiszolású, rozsdamentes acél pengék sokáig élesek maradnak
  • Hegyes végei a szűk helyeken történő vágást segítik
  • Növeli a hüvelykujj és a mutatóujj irányító funkcióját
  • Az Easy Action ™ rugó finoman kinyitja a pengéket minden vágás után, csökkentve a kéz fáradását
  • A hozzátartozó tok biztonságos tárolást nyújt védve a pengéket a sérülésektől.

A gyors és precíz Fiskars Fűszernövényvágó olló növeli a hüvelykujj és a mutatóujj irányító funkcióját, megkönnyítve a fűszernövények, virágok, gyümölcsök és zöldségek betakarítását, majd azok konyhai előkészítését vagy más jellegű felhasználását. A rozsdamentes acél pengék tiszta vágást tesznek lehetővé, és sokáig élesek maradnak, míg a hegyes pengevégekkel könnyebb vágni szűk helyeken. Az Easy Action™ rugó minden vágás után finoman kinyitja a pengéket, csökkentve a kéz fáradását, a SoftGrip™ borítású markolat pedig fokozza a kényelmes és egyszerű használatot. Ezek az ollók mosogatógépben is moshatók, így növényeit, terményeit és otthonát könnyen baktériummentesítheti. A hozzátartozó tok biztonságos tárolást nyújt védve a pengéket a sérülésektől.

A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: olló, kerti olló
Felhasználó
lavigoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló