További termékeink
Termék kategóriák
LAVIGO-AGRO KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

Fiskars SP320 Solid™ többfunkciós olló

A termék az alábbi kategóriákban található:

Fiskars metszőollók, kerti ollók

Leírás

  • A Fiskars többfunkciós olló teljesen edzett, precíziósan köszörült, többszörösen használható rozsdamentes acél pengéi egészen a hegyéig vágnak és sokáig élesek maradnak.
  • A kötelet a külső fogazott éllel fűrészelje, míg az egyenes élt zsákok és dobozok kinyitásához használja.
  • A beépített huzalvágó lehetővé teszi a huzal vágását anélkül, hogy károsítaná a pengéket.
  • Az Easy Action™ rugó minden vágás után finoman kinyitja a pengéket, csökkentve a kéz fáradását.
  • A Softgrip™ borítás miatt kényelmesebb és egyszerűbb a használata, ugyanakkor igen tartós is.

A Fiskars többfunkciós olló pengéivel könnyedén felnyithatja a zsákokat, vághat drótot, hálót, takarószövetet és sok mást. A műtrágya adagolásától a rácsok felállításáig az erős alap előkészítése és fenntartása kulcsfontosságú a termékeny kert létrehozásához, mindez számos nehéz feladattal járhat. Ez a sokoldalú szerszám teljesen edzett, precíziós köszörülésű, rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik, amelyek egészen az olló végéig vágnak, és élesek maradnak intenzív használat során is. A külső, fogazott él ideális zsineg vagy könnyű kötél fűrészeléséhez, míg a másik egyenes él pontosan és könnyedén vágja szét a dobozokat és zsákokat. A beépített huzalvágó megakadályozza a penge sérülését. Ezenkívül az Easy Action™ rugó minden vágás után finoman nyitja a pengéket, csökkentve a kéz fáradását, míg a Softgrip™ borítás fokozza a kényelmet és a könnyű használatot. A könnyen nyitható zár és a masszív, övhurokkal ellátott nylon tok megbízható tárolást és egyszerű szállítást biztosít.

A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: olló, kerti olló
Felhasználó
lavigoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló