További termékeink
Termék kategóriák
LAVIGO-AGRO KFT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!
 
A termékek szállítása jelentős részben külső raktárakból történik! A cégünkhöz történő beszállítás sok esetben ingyenes, de számos alkalommal előfordulhat, hogy a beszállítás plusz költséggel járhat (pl. kisebb értékű, nagyobb súlyú vagy jelentősen leakciózott termékek estén), tehát a termékekhez feltüntetett árak alapban nem tartalmazzák a beszállítás költségét!

Sola lézeres távolságmérők

Jelenleg nem található ár
 
TÁVOLSÁGMÉRŐ
A digitális távolságmérővel végzett mérés a klasszikus colstokhoz és mérőszalaghoz képest számos előnnyel rendelkezik. A mérés másodpercek alatt igen pontosan és kényelmesen elvégezhető. A készülékek emellett gombnyomásra felületet vagy térfogatot is kiszámítanak. A lézer segítségével a méréshez egy célpont is kijelölhető. A távolságmérés egy, a mérési folyamatot elindító lézerimpulzussal történik. A lézerimpulzust a célpont visszaveri, és ezt a készüléken egy fényérzékelő felfogja. A lézersugár kiküldése és visszaverődése közti időtartam méréséből a távolság pontosan kiszámolható. A gyakorlatban a Sola egy olyan eljárást alkalmaz, mely a külső impulzus és egy belső, referenciaimpulzus fáziseltolódását számítja ki. A lézeres mérés során csupán egy apró bemérési felületre van szükség. Ultrahangos mérés esetén jóval nagyobb felület szükséges az értékelhető visszaverődéshez. Az ultrahangos eszközökhöz képest a lézeres távolságmérők egyszerűbben és pontosabban használhatók, és jóval kényelmesebben, mint a colstok és a mérőszalag.
 
EGYSZERŰEN KEZELHETŐ
Egyetlen gombnyomással startra készek az Ön által gyakran használt mérési funkciók. A kijelzőn intuitív és gyors navigáció lehetséges a további funkciószintek és beállítások között.
 
MINIMUM / MAXIMUM MÉRÉS
Minimális vagy maximális távolságok meghatározásához mérje meg a 2 pont közötti legrövidebb vagy legnagyobb távolságot, pl. diagonális (átlós) mérésnél.
 
Felhasználó
lavigoszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló